Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hogyan lehet könnyen megtanulni?

Ez Jó kérdés. Elmehetünk tanfolyamra, egy napos bemutatókra, vagy odahaza a gép előtt szorgalmasan nézegetjük a szappanosok honlapját. Amikor már a harmincadikon is túl vagy, minden összegabalyodik benned, ráadásul ez a fránya szappanrecept számláló sem megy úgy igazán, akkor lehet, hogy úgy gondolod, inkább fizetsz valakinek.Magamból indulok ki. Ha hatvan évesen megtudtam tanulni, akkor egy fiatalabb, vagy korom béli miért is nem? Egy irányt tartottam be. Azok a honlapok maradtak, akik már rendelkeztek bőven alapismeretekkel, és tapasztalatokkal. Ezt úgy tudják továbbadni, hogy, legalább is nekem többet ért, mint egy gyorstalpaló tanfolyam. Mindig van hova nyúlnom.. Így kötöttem ki   http://www.soaps-and-co.com/290-szappanlap Jordániába élő magyar születésű szappankészítő honlapja. Ez a honlap, a szappankészítőknek egy biblia. Mindent megtalálsz benne, a gyógynövényeken át, a kémiáig. Szappanrecept számlálója kiváló  http://soapcalc.net/calc/soapcalcwp.asp Ha nem beszéled a nyelvet a  fordító a link mellet van, és Magy nyelven tudsz dolgozni rajta

 A másik Pallavicini Ágota honlapja   http://szappankeszites-alapanyagok.blogspot.com/p/magamrol.html Itt Is rengeteget tudsz tanulni, amellett Kiváló alapanyag boltot üzemeltet. Még soha nem csalódtam a termékeibe.

Ez csak kezdő lépés, amit leírtam. Az alap, a receptszámláló használata.Igyekszem másik oldalon az olajok, és zsírok  összetételéről, hogy milyen  % -os arányba használjuk .

 

 

A mappában található képek előnézete Kedvenc szappanjaim

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 
Archívum

Naptár
<< Február >>
<< 2021 >>
Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28

Statisztika

Most: 1
Összes: 47664
30 nap: 1608
24 óra: 45